Kurssit

Voicefulness® – tietoista läsnäoloa äänessä

Voicefulness-harjoituksissa kokeilemme, miltä erilaiset äänet tuntuvat kehossa. Omaa ääntä käytetään kehon sisäisen tuntoaistin herkistämiseen, jännittyneiden kehon alueiden tarkempaan havainnointiin ja jännitysten purkamiseen. Tavoitteena on myös avata kokemusta siitä, millaista on tuottaa ääntä nauttien ja ilman suorituspaineita. Harjoitukset tehdään ryhmässä, rauhallisessa ja sallivassa ilmapiirissä. Kukin saa tehdä harjoitteet omista lähtökohdistaan keskittyen omaan kehoonsa ja ääneensä. Koulutuksen luento-osuudessa pohdimme kehon, äänen, tunteiden ja tietoisuuden yhteyttä.

Kurssi on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat oppia hyödyntämään omaa ääntään läsnäolon taidon sekä kehon ja mielen hyvinvoinnin lisäämisessä. Kurssille osallistuminen ei edellytä musiikillisia tai laulullisia taitoja eikä aiempaa kokemusta äänen harjoittamisesta.

Ammatillisena täydennyskoulutuksena Voicefulness sopii erityisen hyvin mm. opetus-, kasvatus-, sosiaali- ja terveysalan työntekijöille, luovien ryhmien vetäjille, äänityöntekijöille (opettajat, myyjät, näyttelijät, laulajat), musiikkiterapeuteille sekä muille kuntoutus- ja terapiatyötä tekeville. Kesäyliopistojen kursseilla painotus on ammatillisessa täydennyskoulutuksessa.

Lue tarkemmat kurssikuvaukset oppilaitosten nettisivuilta.

Tulevat koulutukset:

6.-7.10.2018 Turun kesäyliopisto, Turku
Ilmoittaudu kurssille kesäyliopiston nettisivulla nyt:
https://www.turunkesayliopisto.fi/kurssit/voicefulnessr-tietoista-lasnaoloa-aanessa17.-18.11.2018 Tampereen kesäyliopisto, Tampere

Ilmoittaudu kurssille kesäyliopiston nettisivulla nyt:
https://tampereenkesayliopisto.fi/koulutus/voicefulness-tietoista-lasnaoloa-aanessa/

8.-9.12.2018 Kymenlaakson kesäyliopisto, Kouvola
Ilmoittaudu kurssille kesäyliopiston nettisivulla nyt:
http://www.kymenlaaksonkesayliopisto.fi/koulutukset/kurssi/2561

15.-16.12.2018 Kansalaisopisto, Kauniainen
Ilmoittautuminen kurssille aukeaa myöhemmin.

Kysyttävää kursseista? Ota yhteyttä 

Kursseja voi tilata nyt myös yrityksille, yhteisöille ja yksityisille ryhmille. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Jaa artikkeli
Jaa Facebookissa!
Jaa Twitterissä!
Jaa Google Plussassa!
Jaa Linkedinissä!