Kurssit

VOICEFULNESS® – TIETOISTA LÄSNÄOLOA ÄÄNESSÄ

 

Voicefulness-harjoituksissa kokeilemme, miltä erilaiset äänet tuntuvat kehossa. Omaa ääntä käytetään kehon sisäisen tuntoaistin herkistämiseen, jännittyneiden kehon alueiden tarkempaan havainnointiin ja jännitysten purkamiseen.

 

Tavoitteena on myös avata kokemusta siitä, millaista on tuottaa ääntä nauttien ja ilman suorituspaineita. Harjoitukset tehdään ryhmässä, rauhallisessa ja sallivassa ilmapiirissä. Kukin saa tehdä harjoitteet omista lähtökohdistaan keskittyen omaan kehoonsa ja ääneensä. Koulutuksen luento-osuudessa pohdimme kehon, äänen, tunteiden ja tietoisuuden yhteyttä.

Kurssi on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat oppia hyödyntämään omaa ääntään läsnäolon taidon sekä kehon ja mielen hyvinvoinnin lisäämisessä. Kurssille osallistuminen ei edellytä musiikillisia tai laulullisia taitoja eikä aiempaa kokemusta äänen harjoittamisesta.

Ammatillisena täydennyskoulutuksena Voicefulness sopii erityisen hyvin mm. opetus-, kasvatus-, sosiaali- ja terveysalan työntekijöille, luovien ryhmien vetäjille, äänityöntekijöille (opettajat, myyjät, näyttelijät, laulajat), musiikkiterapeuteille sekä muille kuntoutus- ja terapiatyötä tekeville. Kesäyliopistojen kursseilla painotus on ammatillisessa täydennyskoulutuksessa.

Lue tarkemmat kurssikuvaukset oppilaitosten nettisivuilta (linkit alla).

Kysyttävää kursseista? Ota yhteyttä: Yhteystiedot


Kursseja voi tilata nyt myös yrityksille, yhteisöille ja yksityisille ryhmille. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kursseja ovat järjestäneet: Kansalaisfoorumi, Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto, Tampereen kesäyliopisto, Turun kesäyliopisto, Kauniaisten kansalaisopisto, Kristiinankaupungin kansalaisopisto. 

Kevään 2022 kurssit:

Verkossa 5.-6.2.2022, Kansalaisfoorumi
Kurssi on täynnä.

Helsinki 26.-27.3.2022, Kansalaisfoorumi
Ilmoittautuminen on alkanut!


Turku 2.-3.4.2022, Turun kesäyliopisto
Ilmoittautuminen on alkanut!

 

Verkossa 23.-24.4.2022, Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto
Ilmoittautuminen on alkanut!

 

Kuopio 21.-22.5.2022, Snellman-kesäyliopisto
Ilmoittautuminen on alkanut!

 

Iisalmi 11.-12.6.2022, Snellman-kesäyliopisto
Ilmoittautuminen on alkanut!

 

Lappeenranta 18.-19.6.2022, Etelä-Karjalan kesäyliopisto
Ilmoittautuminen on alkanut!

Lue osallistujien kokemuksia aiemmilta kursseilta: