Kurssit

VOICEFULNESS® – TIETOISTA LÄSNÄOLOA ÄÄNESSÄ

 

Voicefulness-harjoituksissa kokeilemme, miltä erilaiset äänet tuntuvat kehossa. Omaa ääntä käytetään kehon sisäisen tuntoaistin herkistämiseen, jännittyneiden kehon alueiden tarkempaan havainnointiin ja jännitysten purkamiseen.

 

Tavoitteena on myös avata kokemusta siitä, millaista on tuottaa ääntä nauttien ja ilman suorituspaineita. Harjoitukset tehdään ryhmässä, rauhallisessa ja sallivassa ilmapiirissä. Kukin saa tehdä harjoitteet omista lähtökohdistaan keskittyen omaan kehoonsa ja ääneensä. Koulutuksen luento-osuudessa pohdimme kehon, äänen, tunteiden ja tietoisuuden yhteyttä.

Kurssi on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat oppia hyödyntämään omaa ääntään läsnäolon taidon sekä kehon ja mielen hyvinvoinnin lisäämisessä. Kurssille osallistuminen ei edellytä musiikillisia tai laulullisia taitoja eikä aiempaa kokemusta äänen harjoittamisesta.

Ammatillisena täydennyskoulutuksena Voicefulness sopii erityisen hyvin mm. opetus-, kasvatus-, sosiaali- ja terveysalan työntekijöille, luovien ryhmien vetäjille, äänityöntekijöille (opettajat, myyjät, näyttelijät, laulajat), musiikkiterapeuteille sekä muille kuntoutus- ja terapiatyötä tekeville. Kesäyliopistojen kursseilla painotus on ammatillisessa täydennyskoulutuksessa.

Lue tarkemmat kurssikuvaukset oppilaitosten nettisivuilta (linkit alla).

Kysyttävää kursseista? Ota yhteyttä: Yhteystiedot


Kursseja voi tilata nyt myös yrityksille, yhteisöille ja yksityisille ryhmille. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kursseja ovat järjestäneet: Kansalaisfoorumi, Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto, Tampereen kesäyliopisto, Turun kesäyliopisto, Kauniaisten kansalaisopisto, Kristiinankaupungin kansalaisopisto. 

Vuoden 2020 kurssit:

 

24.-25.10.2020 Kansalaisfoorumi, Helsinki
Seuraa Kansalaisfoorumin sivua:
https://kansalaisfoorumi.fi/koulutukset/

Kouluttajan tutkimustyön vuoksi vuoden 2020 kurssitarjonta on normaalia rajoitetumpi.

Liity postituslistalle! Saat kerran kuussa ääneen, läsnäoloon ja kehotietoisuuteen liittyvää postia.

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter