top of page

OSALLISTUJIEN KOKEMUKSIA

Lue Voicefulnessista, sen vaikutuksista ja aiempien osallistujien kokemuksista myös tästä blogiartikkelista: 
_12A7043.jpg

"Voin lämpimästi suositella Voicefulness-kurssia lisäämään itsetuntemusta, kehotietoisuutta, välineeksi ylläpitämään omaa hyvinvointia tai syventämään omaa osaamistaan hoitotyöhön, ihmisten auttamiseen, ilmaisuun - tietoisempaan olemisen ja elämisen tapaan. 


Voicefulness-koulutus oli itselleni merkityksellinen kehotietoisuuden kokemuksen rikastuttamisessa ja syventämisessä. Viikonlopun aikana ymmärsin syvemmin kehoni viestejä. Sain harjoitteita äänen kanssa työskentelyyn, joita voin soveltaa työssäni ohjatessani yksittäisiä asiakkaita tai ryhmiä."

- Minna Katajamäki, Arotar
Tunnekehoterapeutti
EFT-terapeutti
Lasten Tunnetaito-ohjaaja MM
 

Helena Tohmo 001.jpg

"Kiitos ihanasta lahjasta: oman kehoni tietoisuusoivalluksesta. Ääneni tulee helpommin ja aidommin kehoni läpi."
 

 - Helena Tohmo

2030_100_Anu.jpg

"Annen kurssi oli rentouttava ja koko kehoa vapauttava. Sopivassa suhteessa asiaa ja konkreettista tekemistä harjoitusten kera. Omassa työssäni keho ja ääni ovat merkittävässä roolissa ja niiden kokonaisvaltainen hyvinvointi tärkeää. Annen kurssi toimi hyvin huoltavana harjoituksena ja omaa harjoitusta syventävänä. Sain uusia työvälineitä kehotietoisuuden ymmärtämiseen ja äänen avulla rentoutumiseen. Suosittelen kurssia lämpimästi myös äänen ammattilaisille."

- Anu Niemi
Näyttelijä (FIA)
Integral- ja Yin-joogaopettaja
Teatteriopettaja (TeM, KK, Draamapedagogi)

Juha Stenberg - leikattu001.jpg

"Takana mielenkiintoinen ja muistiinpainuva viikonloppu oman ääneen ja kehoon tutustuen. Ilman pakottamista ja painostamista sai luvan olla sellainen kuin on. Päästellä sellaisia ääniä kuin haluaa. Ja kaikki lempeässä ohjauksessa! Lämmin suositus kaikille, joita kiinnostaa kehotietoisuus ja ääni tai vain pelkkä läsnäolo hetkessä ja itsessään.

Suuret kiitokset Anne vielä kerran!"

- Juha Stenberg

Lue lisää Voicefulnessista, sen vaikutuksista ja aiempien osallistujien kokemuksista tästä blogiartikkelista:
bottom of page