top of page
SCR-20230517-oipj_edited.jpg
VF_logo-kehys_W_200x200.png

VOICEFULNESS® -BLOGI

Tervetuloa mukaan Voicefulnessin pariin!

Hei, Kutsun sinut yhteiselle ”matkalle” omaan kehoon ja ääneen. Tuntuuko sinusta, että et ole kotona kehossasi? Tai tuntuuko sinusta, että et ole vielä löytänyt omaa ääntäsi? Tällä matkalla lähdemme tutkimaan, mitä sinun kehollesi ja äänellesi kuuluu. Millaisia tunteita ja aistimuksia kehossasi on? Miltä oma äänesi tuntuu kehossasi?

Tällä matkalla emme tavoittele ulkoisia ääni-ihanteita vaan syvennymme etsimään äänelle tilaa juuri sinun omasta ainutlaatuisesta kehostasi. Kaikki ovat tervetulleita. Sinulla ei tarvitse olla musiikillisia lahjoja tai äänellisiä erityistaitoja. Riittää, että olet kiinnostunut oman kehosi ja äänesi hyvinvoinnin lisäämisestä.


Jokainen voi asettaa omat tavoitteensa. Joku haluaa oppia rauhoittumaan ja vähentämään stressiä, joku haluaa löytää tunneilmaisua puheeseensa tai laulamiseensa ja joku taas haluaa asettua vahvemmin läsnäolevaksi omaan kehoonsa.


Mikä määränpääsi sitten onkaan, voimme kulkea yhtä matkaa. Tietoinen läsnäolo ja lempeän hyväksyvä asenne voivat avata monia ovia omaan ääneen ja kehoon.

Tervetuloa mukaan!


~ Anne

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page